Wat je moet weten over de bijwerkingen van testosteron

author: Mattijn Franssen, flickr

Probolan 50 meer info
Hoewel de houding ten opzichte van testosteron-supplementen gedurende de laatste tien jaar zijn verbeterd, zijn veel mensen nog steeds huiverig om testosteron injecties, supplementen, gels of pleisters te gebruiken.

Probolan 50 bijwerkingen

UPDATE 27.4.2017: Probolan 50 heeft geen bijwerkingen en werkt stapsgewijs – op een andere manier dan andere producten!

Tot op zekere hoogte is deze aarzeling gegrond omdat deze methoden van het toedienen in het lichaam van synthetische testosteron (d.w.z. door de mens gemaakt in een laboratorium) het potentieel hebben om bijwerkingen te veroorzaken, aldus de medische experts van de Mayo Clinic en WebMD.

Nogmaals, de bijwerkingen hoeven geen bron van zorg te zijn. “Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen ervaren geen of geringe bijwerkingen” aldus een artikel op drugs.com waarin gesproken wordt over de bijwerkingen van testosteron.

Een ander feit is dat je ook na een gesprek met een arts niet weet hoe je lichaam zal reageren op een synthetisch testosteron product totdat je het zelf uitprobeert. Maar voordat je het probeert zijn hier enkele testosteron bijwerkingen waarvan je op de hoogte moet zijn:

author: Mattijn Franssen, flickr

author: Mattijn Franssen, flickr

Onaangename milde bijwerkingen

Terwijl sommige bijwerkingen niet persé levensbedreigend of pijnlijk hoeven te zijn, kunnen ze nog steeds onaangenaam zijn omdat ze je uiterlijk en de algehele lichaamsfunctie kunnen veranderen. Hier zijn slechts een paar bijwerkingen die niet gevaarlijk zijn, maar wel ontsierend, onaangenaam en soms onvermijdelijk.

Onvruchtbaarheid

Het lichaam produceert van nature testosteron in de testes, maar wanneer kunstmatige testosteron in het lichaam wordt gebracht, kan de testes stoppen met de natuurlijke productie van testosteron om het weer in evenwicht te krijgen. Deze onderbreking van de natuurlijke productie van testosteron kan leiden tot onvruchtbaarheid, vooral als het testosteron-supplement voor een langere tijd wordt gebruikt. De beste manier om dit te voorkomen is om een ​​supplement in cycli te gebruiken.

Acné

Wanneer je een grote, onverwachte inname van testosteron gebruikt, kan dit leiden tot een verstoring van de hormonale balans in je lichaam die leidt tot een verhoogde productie van olie. En acné is vaak het gevolg, net zoals je nog in de puberteit zat.

Mannelijke kaalheid

Testosteron op zichzelf leidt niet tot kaalheid. In plaats daarvan zet je lichaam testosteron om in een tweede hormoon DHT (dihydrotestosteron). DHT veroorzaakt dat de haarzakjes korter worden en het haar dunner wat uiteindelijk zal leiden tot mannelijke kaalheid.

Gynaecomastie

Wanneer individuen hun testosteron-niveaus verhogen, zal het mannelijk lichaam proberen een hormonale balans te creëren door het produceren van een gelijke hoeveelheid oestrogeen. Een teveel aan oestrogeen bij mannen kan vet opslaan in de buik en borstgebieden wat een vrouw-achtige uitstraling kan veroorzaken. Dit heet gynaecomastie.

Extra milde bijwerkingen die gemeld zijn door de Cleveland Clinic:

• Milde vochtretentie
• Verslechtering van slaapapneu
• Verminderde testiculaire grootte en de afname van de productie van zaadcellen

Voortgezet: TESTOSTERON:GEVAARLIJKE BIJWERKINGEN

Summary
Review Date
Reviewed Item
Probolan 50
Author Rating
51star1star1star1star1star

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *