Anabole steroïden

probolan
Probolan 50 is een voedingssupplement in de vorm van tabletten, die zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Hierdoor zijn ze volledig veilig te gebruiken. Voordat het product op de markt werd gebracht, werden de tabletten onderworpen aan laboratoriumtesten door de Poolse en internationale controle-instanties. Gerenommeerde instellingen hebben hun 100% veiligheid aangetoond.

» Probolan 50 kopen
» Meer info

Anabole steroïden zijn prestatieverhogende middelen die – hoewel ze wereldwijd uit de officiële handel zijn genomen – aan populariteit winnen, met name onder amateursporters.

Beroemde gebruikers

arnold-schwarzenegger-net-worth2
Arnold Schwarzenegger – voormalig bodybuilder en acteur, oud gouverneur van Californië.
Lance Armstrong – voormalig professioneel wielrenner
Andre Agassi – tennisser, met meerdere grand-slam titels
John McEnroe – tennisser, met meerdere grand-slam titels

Allen hebben publiekelijk hun gebruik toegegeven.

Positieve effecten

  • Anabole steroïden zorgen voor een verhoogde proteïnesynthese. De proteïnesynthese van de mens bevindt zich constant in een evenwicht van opbouw en afbraak, anabolen zorgen niet alleen voor betere opbouw maar ook voor een remmende afbraak.
  • De tweede belangrijkste eigenschap is de stimulerende werking op de rode bloedcellen of hemoglobine. Dit leidt tot een verhoging van de zuurstofcapaciteit (VO2max), dus tot een groter uithoudingsvermogen.
  • Anabolica en testosteron zouden ook zorgen voor een verhoging van de glycogeenopslag. Uit dierenexperimenten op castraten bleek een duidelijke verlaging van de skelet- en hartspierglycogeenopslag.
  • Verder wordt aan anabolica een immuunstimulerende werking toegeschreven, dat wil zeggen een groei van de lichamelijke afweer bij infecties.
  • Sneller herstel van de spieren na een workout.
  • Testosteron zorgt voor een stimulering van het groeihormoon (STH) wat zorgt voor een hogere calciumafzetting in het beendergestel.

Negatieve effecten

  • Acne op het hoofd, de borstkas en de rug.
  • Ontwikkeling van borsten (gynaecomastie) door oestrogeenvorming
  • Levertumoren, cirrose en geelzucht kunnen optreden (vooral bij een overdosis van orale steroïden, die twee keer door de lever komen bij inname)
  • Pijn in maag – en darmkanaal en mogelijke bloedingen
probolanProbolan 50 is een voedingssupplement in de vorm van tabletten, die zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Probolan 50 – Mehr info

Bestel Probolan 50 nu

Meer: http://nl.wikipedia.org/wiki/Anabole_steroide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *